fbpx

ONLINE FACTURATIE

Mollie is een betalingsprovider en is gerechtigd om betalingen te ontvangen. Deze tool zorgt er voor dat jij uitbetaald wordt na verkoop.


Mollie koppel je dus aan een betaalsysteem zodat die tool op haar beurt de factuur opmaakt en (automatisch) verstuurt naar jouw klant. 

Website van de tool: www.mollie.com/be

Plug&Pay is een betaalsysteem waarbij je jouw (online) facturatie kan realiseren d.m.v. een rechtstreekse koppeling met Mollie. Plug&Pay wordt vaak ook gebruikt als een ‘fake webshop’. Deze tool zorgt ervoor dat jouw factuur automatisch gemaakt en verstuurd wordt naar jouw klant.

Website van de tool: www.plugandpay.nl

Factuursturen is een laagdrempelig facturatiesysteem waarmee je facturen en offertes opmaakt en beheert. Naast uitgaande facturen is er ook een mogelijkheid om inkomende facturen op te laden om zo in enkele klikken alles door te sturen naar het boekhoudsysteem dat je eventueel gebruikt (bv. Exact).

Website van de tool: www.factuursturen.be

Moneybird is een facturatiesysteem waarmee jouw facturen opmaakt, verzendt
en verwerkt. Je kan een overzicht creëren van jouw in- en uitgaven en deze direct
doorsturen naar jouw boekhouder of via bv. CODA-bestanden.

Website van de tool: www.moneybird.nl

⚠️ Zoals je gemerkt hebt – is deze kaart helaas niet aanwezig bij de kaartenset – ondanks het logo vermeldt staat op de groepskaart. Ontdek hier onder alle belangrijke informatie 👇.

Met Billit genereer, verstuur en beheer je op een eenvoudige manier je facturen, bonnen en offertes. Je krijgt een overzicht van jouw in- en uitgaven door alle financiële cijfers samen te brengen in deze tool. Je kan gebruikmaken van de handige GSM-applicatie waarmee je jouw ‘bonnetjes’ rechtstreeks kan uploaden in je account zodat je dit niet nog apart hoeft in te scannen.

Voordelen: goede support – prijs/kwaliteit

Ideaal voor: voor het opmaken en beheren van je facturen, offertes en bonnen. 

Tool Tank Tip: Ben je aangesloten bij KBC? Dan kan je ook aan de slag met je KBC-app in samenwerking met Billit.

Website van de tool: www.billit.be

Zet de theorie om in de praktijk & ga aan de slag met de stap-voor-stap tutorial video's van Tool Tank 👇