fbpx

interactie tools

Zoom is een online videobelsysteem dat je op verschillende manieren kan inzetten. Je kan Zoom gebruiken om meetings te houden (1-op-1 of in groep), coaching of webinars te geven. Je kan het ook gebruiken om de video’s voor je eigen cursus op te nemen.

Website van de tool: www.zoom.us

Webinargeek is een online tool die zich specifiek richt op het geven van online webinars.
Deze tool biedt niet alleen de mogelijkheid om webinars te geven, maar ook om deze automatisch aan te bieden zonder zelf aanwezig te zijn. Ze voorzien ook interactieve tools voor tijdens en na het webinar.

Website van de tool: www.webinargeek.com

Manychat is een marketingchatbotplatform waarmee je automatische gegenereerde berichten kan sturen naar jouw (potentiële) klanten. Door middel van het instellen van bepaalde flows kan je geautomatiseerde berichten en acties creëren op jouw sociale media. Denk maar aan berichten als “DM mij ‘Interesse’ en je ontvangt een link”

Website van de tool: www.manychat.com

VideoAsk is een online tool om op een schaalbare manier videochats automatisch
te genereren op jouw website. Op die manier spreek jij jouw doelgroep direct aan en kan je hen meenemen doorheen een volledig automatische funnel. Dit creëert vertrouwen en betrokkenheid.

Website van de tool: www.videoask.com

Typeform is een online tool die je de mogelijkheid geeft om online enquêtes en gegevens op te vragen bij jouw (potentiële) klant. Je kan op een vlotte, moderne manier een (korte of lange)
vragenlijst creëren. Met die gegevens kan je dan bv. aan de slag voor jouw data-analyse of met e-mailmarketing

Website van de tool: www.typeform.com

Zet de theorie om in de praktijk & ga aan de slag met de stap-voor-stap tutorial video's van Tool Tank 👇