fbpx

It’s time to roll up your sleeves... Are you ready!?

Opleiding Technische Virtuele Assistent

Dé hands-on opleiding in België om technisch expert te worden

Heb je een grote interesse in digitale tools

Wil jij meer vrijheid in je job? Wil jij een gebalanceerde technische business uitbouwen? 

Ben je klaar om next level te gaan? Maar weet je niet waar te starten?

Dan heb ik goed nieuws voor jou: the time is now! 👇

"De opleiding waar je leert werken met digitale tools & tegelijkertijd leert om je eigen business uit te bouwen"

Ben jij net zoals An, Ilse & Tine?

Je bent op zoek naar vrijheid en balans. Zo’n online business lijkt je wel wat omdat je van thuis uit kan werken en financiële zekerheid kan opbouwen maar hoe in godsnaam doe je dat? Je wil jouw eigen agenda bepalen en vooral meer balans tussen werk en privé. Je wilt meer kunnen genieten van de vrijheid en er meer kunnen zijn voor jezelf, je gezin en/of je hobby’s. Vroeger was dit zo’n evidentie… maar de dag van vandaag niet meer. 

Je hebt (recentelijk) gehoord van de mogelijkheid om een business op te starten als Technische Virtuele Assistent. Maar waar start je? Want wat als je de verkeerde keuze maakt? Durf ik wel die stap zetten die me dichter gaat brengen naar wat ik wil in plaats van wat de maatschappij van mij verwacht? Of blijf ik twijfelen? 

Weet je, ik snap jouw bezorgdheid. I feel you… ik stond daar ook 8 jaar geleden. Je ziet veel online passeren en wat is nu de juiste stap? Want een opleiding is toch altijd een investering. Ga je hiermee effectief jouw vrijheid kunnen uitbouwen? Ga je hiermee effectief meer balans creëren tussen jouw werk en jouw privé? Ga je eindelijk de mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld eens vanuit het buitenland te werken. Want jep! Dit is echt één van de grote voordelen. Je kan werken van waar, wanneer je maar wilt. 🥳️

Ik ga ook dood eerlijk zijn met jou! De job als Technische Virtuele assistent is niet voor iedereen weggelegd. Je hebt natuurlijk wel nog een aantal skills nodig naast het feit dat je online wil ondernemen, meer vrijheid wil en meer balans en flexibiliteit wil. 

Welke skills je nodig hebt als Technische Virtuele Assistent. Ontdek je hier onder.👇

Welke skills heb je nodig als TECH VA?

Herken jij jezelf in één of meerdere van de bovenstaande skills? Dan is de job als Technische Virtuele Assistent je op het lijf geschreven. 

Maar het kan zijn dat tegelijkertijd de realiteit toch een stok in de wielen steekt. Ook al voel jij je als een vis in het (toekomstige) online water, mis je misschien nog het zelfvertrouwen (en de kennis) als het op onbekend terrein aankomt. Want de online mogelijkheden groeien zó snel. Want welke tools gebruik je nu best? Wat zijn de alternatieven? Er zijn zoveel mogelijkheden op de markt. En de belangrijkste vraag: Waar begin je? 

Het is niet fijn dat je jou overdonderd voelt, maar het goede nieuws is dat ik jou hier met veel plezier mee help.

Het nijpende tekort aan goed opgeleide Technische VA’s is niet te onderschatten! Ik merk dagelijks dat de vraag het aanbod overstijgt. En ik wil niet blijven toekijken: daarom creëerde ik deze vernieuwde doelgerichte, krachtige opleiding om jou tot Technisch Virtuele Assistent op te leiden.

Ik toon jou hoe je wél door de bomen het bos kan zien binnen in het (over)aanbod van al die digitale tools. Ik leer je welke tools je goed kan combineren en welke (goed) samenwerken. Ik bezorg je het nodige zelfvertrouwen om overeind te blijven in die wervelwind aan online veranderingen.

Ik leer je de kneepjes van het vak om je klanten verder te helpen maar ook voor je eigen business uit te bouwen.

Je moet weten dat ik binnen deze opleiding er alles aan heb gedaan om het jou zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Dit is geen klassieke opleiding tot Technische Virtuele Assistent waar je alleen maar leert werken met digitale tools. Het is de opleiding die je moet volgen als je alles wil leren over digitale tools terwijl je jouw eigen business uitbouwt. Je leert in deze opleiding ook de nodige informatie rond je zichtbaarheid, social media, cijfers, een aanbod uitbouwen, sales, marketing, valkuilen en zoveel meer… allemaal gericht op de job als Technische Virtuele Assistent. 

Daarnaast deel ik ook al mijn ‘ins & outs’ van de afgelopen 8 jaar als Technische Virtuele Assistent en ondernemer. Zo kan jij leren uit mijn fouten, ondervindingen en oplossingen. Ik heb zelf vele zaken tegengekomen, geleerd, en uitgeprobeerd dat ik je een versnelt traject kan aanbieden zodat jij niet dezelfde fouten maakt! Geen geheimen, no nonsens. En dat is zeker iets wat de reeds 37 afgestudeerden binnen deze opleiding zullen bevestigen. 

Deze opleiding is iets voor jou ...

EEN GREEP UIT DE TOOLS DIE JIJ van DICHTBIJ ZAL LEREN KENNEN:

Je hebt natuurlijk ook de keuze om niet in te gaan op dit aanbod en het allemaal zelf uit te zoekenDan wijs ik je met veel plezier door naar Youtube en Google. Maar als je een grondige kennis wenst die effectief ook dagdagelijks is getest en bewezen. Dan ben je hier op de juiste plaats. 

Ik ben zelf 8 jaar geleden met dat uitzoek-traject gestart. Ik heb het allemaal zelf moeten uitzoeken en geloof mij (!) ik wou dat ik deze opleiding zelf ooit kon volgen.🙃 Het had me in ieder geval veel tijd, energie en veel frustraties bespaard.

Dus heb jij een DOE-mentaliteit? Lees dan vooral verder! 👇

Na het volgen van deze opleiding Kan & zal jij...

Wat de afgestudeerde TECH VA's zeggen...

In 5 stappen naar een business als Technische Virtuele Assistent 👇

deze 5 stappen doorlopen we binnen de opleiding TECH VA -on DEMAND-:

STAP 1: TECH VA Essentials

In deze module starten we met het meest belangrijke gedeelte van (online) ondernemen. Alvorens ik je zal leren over digitale tools gaan we even kijken wie jij bent als persoon, als (toekomstige) ondernemer en wie je klant is. Belangrijke mindset zaken die we niet mogen overslaan als jij een succesvolle business wil. In deze module starten we ook alvast met een stukje over online zichtbaarheid en het ‘waar start je-verhaal’ met je eigen bedrijf.  

STAP 2: TECH VA Basics

In deze module leer ik je kennis maken met digitale tools. Ongeacht of je al kennis hebt of niet over digitale tools. Ik neem je mee doorheen de jungle of tools. Welke zijn handig? Welke shortcuts zijn er? Waar kan je gemakkelijk tools vinden en vergelijken? Hoe kan je ze vergelijken? Hoe denken tools? Met welke gratis tools kan jij alvast aan de slag gaan? Kortom in deze module onderga je een eerste kennismaking met digitale tools die handig zijn voor jou en je (toekomstige) klanten. Alle tools die we uitgebreid bespreken, zijn onder video-tutorials terug te vinden in Tool Tank® waar je gedurende 1 jaar toegang tot krijgt. 

STAP 3: TECH VA FUNDAMENTALS

In deze module gaan we next level! Alle grote groepen van digitale tools komen aan bod; denk maar aan: hosting – websites – webshops – online leeromgevingen – betaalsystemen – e-mailmarketing – webinar tools – interactie tools – automatisatietools en zoveel meer. Kortom alles om je eigen business en die van je klanten te kunnen ondersteunen. Ik leer jou de ins & outs van deze tools kennen. Welke zijn de meest voorkomende vragen van de klanten? Waar moet je op letten? Wat zijn de addertjes onder het gras? Welke tool is nu de juiste? Welke alternatieven zijn? Welke tools werken goed samen? Enzovoort. Alle tools die we uitgebreid bespreken, zijn onder video-tutorials terug te vinden in Tool Tank® waar je gedurende 1 jaar toegang tot krijgt. 

STAP 4: What's next?

In deze module neem ik je mee achter de schermen van een business van Technische Virtuele Assistent. Het stopt namelijk niet bij digitale tools. Je zal met verschillende partijen gaan samenwerken. Maar wie zijn ze? Hoe kan je samenwerken? Hoe gaat het in zijn werk? Aansluitend geef ik je in deze module diepgaandere kennis over funnels en lanceren. Die je kan toepassen voor jezelf maar vooral ook voor je klanten. Want als Technische Virtuele Assistent ga je veel in contact komen met deze materie. Dus je kan maar beter geïnformeerd zijn. 

STAP 5: bouw je eigen tech va business

In deze module gaan we samen een business uitbouwen als Technische Virtuele Assistent. Ik neem je mee in mijn verhaal en vertel je mijn meest gemaakte fouten. (Please, leer er uit! 🙊) Ik neem je ook mee in de business basics die je nodig hebt zoals administratie, algemene voorwaarden, facturatie en verzekering. Daarnaast gaan we ook werken aan onze marketing, social media en sales skills. Aansluitend staat personal branding, planning en time-management op het programma. Geen uitgebreide langdradige zaken maar echt ‘on point ‘ voor een TECH VA Business. 

Ontdek alle functionaliteiten die bij de opleiding horen:

Dit allemaal samen voor de prijs van

€3.098 exclusief btw

MAAR JIJ BETAALt nu SLECHTS €1.999 exclusief btw

👇Geniet van €250 wachtlijst korting - ENKEL GELDIG van 07/12/2023 t.e.M. 11/12/23 12u👇

betaal €1.749 exclusief btw in plaats van €1.999 exclusief btw

TECHNISHE VIRTUELE ASSISTENT

-on demand-
3098
1999
exclusief btw
 • Opstart- & oriëntatie-call
  t.w.v. €199 excl. btw
 • 1 jaar toegang tot Tool Tank®
  t.w.v. €750 excl. btw
 • Blijvende toegang tot de 5 stappen om je business uit te bouwen als TECH VA
  t.w.v. €1750 excl. btw
 • Maandelijkse accountability call
  t.w.v. €399 excl. btw
 • Toegang tot de Facebook Community van alle afgestudeerde en tech va's in opleiding

Dat kan! Dankzij de 1-1 persoonlijk begeleiding kan je versnelt aan je TECH VA business werken. Je gaat natuurlijk zelfstandig aan de slag met de opleiding, want je hebt standaard recht op een opstart- & oriëntatie-call, er is een back up zoals Tool Tank, de Facebookgroep en de maandelijkse accountability calls. Maar misschien wil jij meer? Wil jij een zeer grondige start nemen met mij aan je zijde. Dat kan gedurende 3 of 6 maand. Aan jou de keuze! De psychologie leert ons dat verandering minimum 30 to 60 dagen nodig heeft. 

Er zijn wel slechts 5 plaatsen beschikbaar. Ik wil namelijk mij 100% kunnen focussen op jou

Waarvoor kan je deze 1-1 persoonlijke begeleiding inzetten? Voor al jouw vragen omtrent je proces naar een TECH VA business; extra input over digitale tools, je aanbod, je mindset, je funnels, je cases, je social media, je klantenvragen… kortom alle vragen waarmee je niet verder geraakt en/ of  twijfels over hebt.

Wil jij hierop instappen, dan hoef je enkel de 1-1 begeleiding aan te klikken op de checkout-pagina van de opleiding. Je kiest 3 maand of 6 maand. Het is mogelijk om bij 6 maand in 5 termijnen te betalen. De 3 of 6 maand periode gaat in vanaf onze eerste opstart-call. Zie ik je daar? 

"Door de opleiding te volgen heb ik een nieuw aanbod gecreëerd, maar ook meer zelfvertrouwen gekregen."

Hi, ik ben Silke (37) en jouw mentor in jouw proces naar een TECH VA business. Vandaag ben ik aan de slag als Tools & Automations expert. Buiten de digitale tools, hou ik me ook vooral bezig met de strategie en met data binnen het online ondernemen. 

Een 8-tal jaar geleden is mijn verhaal (hoogstwaarschijnlijk) op dezelfde manier gestart als jouw verhaal. Ik wou meer vrijheid en mijn eigen agenda bepalen. Ik wou vooral ook meer balans tussen mijn werk en mijn privé. Geen eenvoudige opdracht. Van thuis uit werken leek geweldig, maar toen in de tijd (2016-2017) eerder een utopie dan werkelijkheid. 

Ik ben een creatieve generalist ‘pur sang’: 1 ding doen, vind ik saai en geeft me te weinig uitdaging. Uiteindelijk bleek de job als Technische Virtuele Assistent alle vakjes af te vinden. Want variatie is er genoeg en er zijn genoeg digitale tools op de markt die mij genoeg uitdaging geven. 

Je kan me trouwens volgen op Instagram -mocht je dat nog niet doen- via @silke_van_den_broeck .

Zodoende, had ik in 2019 de beslissing genomen om een definitieve klantenstop in te roepen. De vraag was te groot en mijn agenda te vol. Ik zat vast en werd gedwongen te kijken hoe ik mijn business op een andere manier kon laten groeien, zonder ik meer uren kwijt was. Want de job op zich deed ik graag, maar het was niet meer haalbaar. Ik was ondernemer geworden voor meer vrijheid en balans. Maar na 2 jaar voltijds te werken bleek ik het slachtoffer te zijn van mijn eigen succes

In 2020 ging ik verder op zoek naar meer balans, maar kwam de C-situatie in het vizier. Waardoor ik had beslist om -na 3 jaar voltijds ondernemen- mijn (technische) kennis te delen met anderen, zoals jij. Want de vraag bleef logischere wijs alleen maar stijgen. Ik heb er jaren over gedaan om een berg technische kennis te vergaren en was ik meer dan klaar voor om mijn technische kennis door te geven

Daarnaast richtte ik ook Tool Tank op, video-tutorial heaven waar ik al mijn kennis deel over digitale tools. Daar richt ik me enerzijds op ondernemers die (nog) geen ruim budget hebben voor een VA of gewoon graag zelf de handen uit de ’technische’ mouwen steken. Anderzijds is Tool Tank ook gericht op administratieve, virtuele assistenten die niet wensen te fungeren als tech va maar wel de nodige kennis voor technische ondersteuning nodig hebben. Of voor technische virtuele assistenten die op de hoogte willen blijven van de nieuwe trends. 

Als creatieve generalist en ‘efficiëntie-addict’ wou ik een opleiding maken die je zo snel mogelijk klaarstoomt en zo volledig mogelijk ontwikkelt. Een ‘hands-on crash course’ waarbij je de transformatie ziet én voelt gebeuren! En dat in een fijne groep gelijkgezinden, want solo-ondernemen hoeft niet eenzaam te zijn. Vandaag ondersteun ik nog enkele ondernemers (mijn ideale klanten dus) in hun online business. Ik kan je zeggen, het is zalig om vanop de eerste rij te zien hoe zij grote successen boeken en dat mede dankzij mijn hulp.

 

"Je leert trouwens niet enkel met digitale tools werken, maar je leert ook veel over het VA zijn zelf door Silke haar ervaring. "

Heb je nog bepaalde vragen over de opleiding of over de 1-1 begeleiding?
Boek dan snel een gratis & vrijblijvende online call in 👇

FAQ

Meest gestelde vragen over de opleiding tot technische virtuele assistent

Nee. We beginnen bij het begin en dus expliciete technische kennis is niet nodig. Want ik leg je heel veel uit. Ik neem je stelselmatig mee op pad doorheen al die verschillende tools. 

Wat wel handig is, is een gezonde dosis interesse voor digitale tools. Anders is deze opleiding ook niks voor jou.  

Wanneer je reeds actief bent als virtuele assistent zal je wel een voordeel ervaren omdat je de ins en outs van uitbesteden wel al hebt ervaren. Maar het is dus geen must. 

Als je al een bepaalde technische voorkennis hebt, is dat alleen maar in jouw voordeel. In de vorige edities is het ook al voorgevallen dat iemand al actief is in bijv. het ontwerpen van websites. Dat kan heel hulpvaardig zijn. Maar alsnog zal je veel leren over digitale tools die in connectie staat met een website. Denk maar aan webhosting, e-mailmarketing, funnels bouwen, … Geloof me als ik je zeg dat je voldoende informatie zal te verwerken hebben. Je zal niet alleen leren werken met tools, maar ze ook leren begrijpen en hoe ze redeneren

De opleiding tot Technische Virtuele Assistent is zelfstandig te volgen, maar je wordt niet aan je lot overgelaten. Ondanks dit een ‘on demand’ opleiding is, voorzie ik zeker een vangnet. Starten doen we met een oriëntatie call waarbij we gaan kijken waar jij staat en beantwoord ik al je vragen en bedenkingen. Aansluitend heb je een jaar toegang tot Tool Tank. Deze is inclusief de vraagbank voor je bijkomstige technische vragen, de maandelijkse Tool Talks (waar je live vragen kan stellen). Maar je zal ook toegang hebben tot Masterclasses of Challenges of bootcamps die worden georganiseerd door Tool Tank. Aansluitend krijg je toegang tot de Facebookgroep waar zowel reeds afgestudeerde, als technische virtuele assistenten in opleiding in zitten. Om het plaatje volledig te maken zijn er maandelijkse accountability calls voor iedereen die in het -on demand- traject stapt. 

Mocht je aansluitend nog nood hebben aan extra begeleiding dan kan je steeds een RMB-call aankopen en per direct inzetten.

Wil je meer 1-1 begeleiding? Dan raad ik je de persoonlijke 1-1 begeleiding aan die je kan aankopen bij de start van de opleiding. Je kan extra ondersteuning krijgen gedurende 3 of 6 maand. Ik ben dan je stok achter de deur. Je kan dan 1-1, al jouw specifieke vragen stellen aangaande jouw proces naar een TECH VA business. 

Zeker en vast! Ik zette alvast enkele sloten vrij waaruit je kan kiezen voor een korte kennismakings-call. Deze call heeft geen enkele verbintenis en is helemaal gratis. Je kan een call inboeken via hier.

Het -on demand- traject is de opleiding voor je TECH VA business uit te bouwen. De persoonlijke 1-1 begeleiding daarentegen kan een aanvulling zijn op je opleiding.

Het is geen verplichting maar ik kan het je wel aanraden als je er sneller doorheen wil gaan. Als je zeer grondig van start wil gaan, specifiek afgestemd op jouw situatie is dit de ideale aanvulling. Met deze begeleiding sta je nauw in contact met mij via o.a. whatsapp. Je kan binnen deze begeleiding terecht voor volgende vragen: extra input over digitale tools, je aanbod, je mindset, je funnels, je cases, je social media, je klantenvragen… kortom alle vragen waarmee je niet verder geraakt en/ of  twijfels over hebt.

Weet wel dat ik maar maximum 5 personen begeleid in deze format. Je hebt de keuze om persoonlijke 1-1 begeleiding te hebben gedurende 3 of 6 maand. 

Indien je twijfelt dan raad ik je aan me even te mailen via silke@supportyourbusiness.be  of een call in te plannen via deze link.

Dat kan zeker. Ik wil de opleiding betaalbaar & toegankelijk maken voor iedereen! Klik door op de betaalknop: daar zie je de mogelijkheden om in 5 of 10 termijnen te betalen.

Je kan starten met de opleiding wanneer je nood hebt aan de opleiding. Dit is een -on demand- opleiding waarbij je mogelijkheid hebt om morgen te starten. Je hoeft dus niet te wachten tot wanneer de deuren opnieuw open gaan. Bij de persoonlijke 1-1 begeleiding kan het zijn dat er een wachtlijst is maar hierover kan je me steeds contacteren via silke@supportyourbusiness.be

De opleiding is ingedeeld in 5 grote stappen. Als je wekelijks 5-7u per week kan vrijmaken dan kan je dit traject afronden op een 4-tal maand. Alles zal echter afhangen van jouw beschikbare tijd en effort. Je krijgt alles aangereikt maar je dient natuurlijk nog de nodige stappen te ondernemen.

Je hebt blijvende toegang tot je cursus, dus tot je 5 grote stappen. Tot Tool Tank heb je echter maar 1 jaar toegang. Dit is bewust gedaan om je te motiveren om van bij de start aan de slag te gaan met alle informatie.

Neen,  dat is niet de opzet. Ik wil je geen extra kosten bezorgen. We doen ons uiterste best om te werken met free trials of met subdomeinen via mijn eigen systemen. In de module van toepassing zal ik je berichten over hoe je een subdomein via mijn account kan aanvragen. Het staat je natuurlijk vrij om zelf de keuze te maken en toch enkele tools aan te schaffen, in functie van je eigen bedrijf of dat van je klant. 

Reken voor een goede doorstroom in de opleiding een 5-7 uur per week. Hoe meer tijd je uittrekt, hoe meer je zal groeien en hoe sneller je klanten zal hebben. 

Neen, Support your Business BV maakt bewust geen gebruik van de KMO portefeuille. Ik wil als je een investering maakt je een bewuste keuze maakt om je 100% in te zetten voor deze opleiding. Wel is er een mogelijkheid om te betalen in termijnen. 

Leer enkele afgestudeerde coachees kennen:

COPYRIGHT ©2023 SUPPORT YOUR BUSINESS BV - BE0751602223