fbpx

Tool Tank Partners

Naast onze experten, werken we ook steenvast samen met enkele partners. Want techniek is (helaas) niet het enige dat we nodig hebben binnen ons bedrijf. Denk maar aan SEO, copywriting,…

Door samen te werken zorgen we ervoor dat je alle bouwstenen hebt om jouw bedrijf te laten groeien en te laten bloeien. 

Ontdek hier onder onze Tool Tank Partners. 👇

Laurann Van de Peer

Laurann neemt het thema advertising onder haar arm. Als experte in advertenties op FB, IG, Google,… kan zij ons als geen ander vertellen welke belangrijke stappen je moet zetten als het aankomt op adverteren. 

Indira Sigh

Indira van SEO Studio is SEO Marketeer en gaat als SEO experte next level om je website sneller en beter te laten terugvinden op het internet. Ze neemt ons mee op sleeptouw om te starten met SEO voor je eigen website door middel van een handige masterclass. 

Evi Driesen

Evi van De Contentfabriek is chief content officer en dus onze experte van dienst voor alles omtrent copywriting. Want wat moet je nu schrijven en waar moet je op letten? 

Saskia Knaps

Saskia van Studio Sa’qia is als merkstrateeg en belevingsexpert de experte om in huis te hebben als het neerkomt op (re)branding. Want what’s in a name als je het technisch hebt ingesteld maar je niet weet waarmee je nog allemaal rekening moet houden. 

Hanna Struyvelt

Hanna is copywriter met een sterke wil in storytelling. Als experte storytelling binnen Tool Tank helpt zij jou verder met te kijken naar het totaal verhaal. Wat kan je vertellen, hoe breng je dat aan? Welk verhaal vertel je aan je (potentiële) klant? 

Masterclasses en/of Q&a's

Doorheen het jaar geven zowel de experten als de partners een masterclass en/of een Q&A sessie waar je jouw vragen kan op afvuren. De agenda is steeds te raadplegen in de eventsectie van de online leeromgeving in Tool Tank. 

In het verleden stond Notion i.c.m. AI, online agendatools, (re)branding binnen je bedrijf, het automatiseren van een leadmagnet, enzovoort al op de planning. 

Leer alle partners kennen binnen Tool Tank. Of je nu meer wil weten over SEO of storytelling, ontdek de laagdrempelige partner-video's van Tool Tank 👇

Naast enkele vaste waarden van partners, werken we binnen Tool Tank ook samen met een +15 tal experten voor het technische geheel te ondersteunen. 

Want daarvoor zijn we hier natuurlijk bij Tool Tank. Hoe stel je iets in? Hoe maak ik een website/webshop/online leeromgeving? Hoe start ik met e-mailmarketing? Hoe stel ik funnels in en zoveel meer.