fbpx

tool tank experten

Binnen Tool Tank geloven we in de kracht van ‘samen’. Zo zijn we met +15 ondernemers die elk expert zijn in hun vakgebied. 

Door onze krachten te bundelen, zorgen we ervoor dat je alle bouwstenen hebt om jouw online bedrijf te laten groeien met de juiste, technische expertise. 

Ontdek alle experten van Tool Tank. 👇

Silke Van den Broeck

Silke is experte in alles wat betreft tools en automatisaties. Tevens ook oprichter van Tool Tank en de bijhorende Tool Tank Cards. Als het aankomt op tools, zijn er maar weinig geheimen voor haar. Ze neemt binnen Tool Tank een heel reeks handige tools onder de arm. Denk maar aan Webinargeek, Convertkit, Mailerlite, Loom, Canva, Videoask, … en automatiseren via o.a. Zapier.

Sofie Vriesacker

Sofie is technische virtuele assistent en heeft een ruime kennis als het aan komt op de verschillende tools. 

Zo neemt zij o.a. HTML/CSS en Zenfactuur op zich. Tevens is zij ook één van de Tool Tank moderators in de online community. 

Ilse De Smet

Ilse is online business manager  en is ook erkend experte voor de tool Billit. Ze leert ons binnen Tool Tank o.a. meer over alle mogelijkheden omtrent factureren. 

Valerie Eskens

Valerie is WordPress experte, meer bepaald voor de WordPress-builder Elementor. Zij geeft ons alle ins & outs mee over de mogelijkheden voor je website op te bouwen via Elementor. Een drag en drop vriendelijke websitebouwer. 

Kathleen Verhetsel

Kathleen is WordPress experte, meer bepaald voor de WordPress-builder Divi. Zij geeft ons alle ins & outs mee over de mogelijkheden voor je website op te bouwen via Divi. Een drag en drop vriendelijke websitebouwer. 

Ann-sophie Degroote

Ann-Sophie is WordPress experte, meer bepaald voor de WordPress-builder Gutenberg. Zij geeft ons alle ins & outs mee over de mogelijkheden voor je website op te bouwen via Gutenberg. Alsook geeft ze ons haar ins en outs over Woocommere (webshop WordPress) en Learndash (online leeromgeving WordPress). 

Katrien Declerck

Katrien is Squarespace specialiste. Een kei in haar vak en kent ook de ins & outs die bijvoorbeeld een salespagina nodig heeft. Binnen Tool Tank helpt ze jou een mooie website bouwen binnen Squarespace. 

Shari Peeters

Shari is Intuïtief branding & Wix webdesign experte. Binnen Tool Tank helpt ze jou bouwen aan een website binnen Wix. Voor Shari zijn er geen geheimen binnen Wix. 

Sara Lelie

Sara is technische virtuele assistent en neemt binnen Tool Tank de module over social media planning onder haar arm. Meta for business, Later, Hootsuite en Planoly kennen geen geheimen voor haar. 

Laura Aerts

Laura is als creative business manager – content creator de experte op vlak van podcast. Binnen Tool Tank gaat ze aan de slag met Spotify for Podcasters i.c.m. Streamlabs

Ellen Vandevyvere

Ellen is digitale productiviteitsexpert en Notion ambassadeur. Binnen Tool Tank is ze de experte bij uitstek die ons meer weet te vertellen over alle ins & outs over Notion. 

Elisa Vergote

Elisa is online business manager, productiviteit coach en experte in Asana. Binnen Tool Tank vertelt Elisa ons ook alle ins & outs over de tool Asana. 

Annelies Delmoitié

Annelies omschrijft zichzelf als freelance administratief wonder en is tevens Certified Teamleader service partner. Binnen Tool Tank legt zij ons ook alle ins & outs uit over de mogelijkheden van Teamleader. 

Melinda Terna

Melinda is technische virtuele assistent en experte in Mailblue. In de video’s van Mailblue legt Melinda je stap voor stap uit hoe je deze kan inzetten voor je e-mailmarketing. 

Masterclasses en/of Q&a's

Doorheen het jaar geven zowel de experten als de partners een masterclass en/of een Q&A sessie waar je jouw vragen kan op afvuren. De agenda is steeds te raadplegen in de eventsectie van de online leeromgeving van Tool Tank. 

In het verleden stond Notion i.c.m. AI, online agendatools, (re)branding binnen je bedrijf, het automatiseren van een leadmagnet, enzovoort al op de planning. 

Leer alle experten kennen binnen Tool Tank. Of je nu werkt met WordPress of Squarespace, ontdek de laagdrempelige experten-video's van Tool Tank 👇

Naast onze +15 experten binnen Tool Tank, werken we ook samen met een aantal partners. Want het is top als je weet hoe je een website moet maken of een e-mail marketingfunnel maakt.

Maar wat zet je op die website? Of hoe kan je jouw website laten terugvinden? Of wat vertel je net in je mails? Of hoe pak je jouw branding aan? Of hoe start je met adverteren?