fbpx
SILKE-032

| GRATIS MASTERCLASS

Altijd al willen weten welke tool je juist 'moet' gebruiken voor je online business? Welke automatisaties voor jouw mogelijk zijn?

Wel! Dan heb ik goed nieuws voor jou. 

Dinsdag 14 juni 2022 geef ik om 20u een masterclass over Tools & Automatisaties voor jouw online business. Kom te weten wat kan werken voor jou en hou rekening met alle ins & outs die niemand jou vertelt. 

Na de masterclass zal je dit weten:

Aansluitend is er ook een Q&A sessie voorzien voor degene die een specifieke vraag hebben.

DEZE Masterclass is iets voor jou als:

Deze masterclass is zowel voor startende ondernemers, ondernemers die al een tijdje bezig zijn met online ondernemen ongeacht of je nu al samen werkt met een virtuele assistent. Deze masterclass is opgezet om jou als ondernemer bepaalde inzichten mee te geven over al dat ‘gedoe’ rond online tools en automatiseren. 

  Even alles praktisch op een rij:

   "Efficiëntie staat los van de uitkomst".

   Hi, mijn naam is Silke (34) en ik ben Tools & Automation Expert. Ik ben jouw host voor de Masterclass over Tools & Automatisaties voor je online business.

   Misschien leuk te weten maar ik ben een creatieve generalist pur sang: nieuwe wegen inslaan en vooruitgang voelen, daar leef ik voor. Tot voor kort hielp ik dagdagelijks ondernemers met de technische kant met hun online business.

   Vorig jaar heb ik echter een definitieve klantenstop ingeroepen en beslist om mijn technische kennis te delen met anderen, zoals jij. Ik help nu een select groepje van ondernemers waar ik veel bewondering voor heb, mijn ideale klanten, zeg maar. Het is zalig om vanop de eerste rij te zien hoe zij grote successen boeken, mede dankzij mijn hulp.

   Naast het feit dat ik voor de derde keer technische virtuele assistenten aan het opleiden ben. Richtte ik ook Tool Tank op, dé video-tutorial heaven waar ik mijn kennis deel over tools. Daar richt ik me op ondernemers die (nog) geen ruim budget hebben voor een VA of gewoon graag zelf de handen uit de technische mouwen steken.