fbpx

Een stok achter de deur nodig als virtueel assistent?

Het VA Mentorship, is jouw stok achter de deur.

Weet je… ondernemen het is niet simpel. Zeker niet als je nog eens ‘alleen’ en virtueel aan de slag bent als (technische) virtuele assistent. We adviseren, ondersteunen ondernemers aan de lopende band. Maar soms vergeten we al eens aan onze eigen business te werken.  

Hoe tof zou het zijn al je iemand hebt die je accountable houdt, je opdrachten geeft, je uitdaagt, met je business meedenkt en bovendien gekend is met jouw sector. Er is niemand die je beter kan begrijpen dan waar jij nu staat. 

Dit zit er in het aanbod:

Mijn naam is Silke (37) en ik ben werkzaam als online business manager. Een creatieve generalist pur sang: nieuwe wegen inslaan en vooruitgang voelen, daar leef ik voor. Tot voor kort hielp ik dagdagelijks ondernemers met de technische kant met hun online business.

Eerder dit jaar heb ik echter beslist een definitieve klantenstop in te roepen en ook mijn technische kennis te gaan delen met anderen, zoals jij.  Ik help nu nog een klein selectief groepje van een aantal ondernemers waar ik zelf mijn eigen bewondering voor heb. – mijn ideale, ideale klant zeg maar- 

Ik help hun met de technische kant van hun online business: het is zalig om vanop de eerste rij te zien hoe mijn klanten grote successen boeken, mede dankzij mijn hulp.

Daarnaast richtte ik Tool Tank op, om mijn kennis te delen over specifieke tools met andere ondernemers die (nog) geen ruim budget hebben voor een VA of die graag de handen zelf uit de mouwen steken.

Hoe fascinerend ik de online wereld ook vind, in mijn privéleven focus ik me op de natuur, de dieren en de moestuin. Uren spendeer ik daar met mijn gezin, als tegengewicht voor de ratrace.

 

Laat mij je dit vertellen: ik heb er jaren over gedaan om deze kennis te vergaren, en nu ben ik klaar om alles door te geven. Deze opleiding is namelijk ontstaan omdat ik dringend meer technische VA’s nodig had binnen VA MatchMaking. Misschien weet je het of niet, maar een jaar geleden heb ik VA MatchMaking opgericht. Ondertussen heb ik deze zomer VA MatchMaking overgedragen aan Naomi Mardaci. Maar blijft de nood wel hoog naar virtuele assistenten die ondernemers ondersteunen op technisch vlak. -zeker sinds de C-situatie- 

Als creatieve generalist en efficiëntie-addict wil ik steeds verschillende zaken doen, zodat ik ‘gevoed’ blijf. Zodat ik voldoende uitdaging heb voor de rest van mijn leven. Zo heb ik naast mijn online community Tool Tank, ook een opleiding tot technische virtuele assistent en nu ook het VA Mentorship nieuw in de aanbieding. 

Het afgelopen jaar ben ik intensief aan de slag gegaan met het groepstraject en het 1-1 traject van opleiding tot technische virtuele assistent. Ondanks dat beide trajecten heel waardevol zijn weet ik dat opvolging/ mentorship/ een accountability partner belangrijk zijn voor de groei. Als ik reken hoeveel ik al in mezelf en in mijn onderneming heb geïnvesteerd de laatste jaren, dat verklaard waarom ik blijf groeien. 

Dit mentorship is iets voor jou als je:

Het VA Mentorship wordt momenteel aangeboden aan de verlaagde prijs van €1.997 exclusief btw i.p.v. €2.499 exclusief btw. Het aantal plekjes is beperkt tot 3, wil jij één van die plekjes bemachtigen? Klik dan op onderstaande button en kaap het laatste plekje weg!.
Misschien handig te weten, dat je ook kan betalen in 2 of 4 termijnen.