fbpx
Hi, ik ben Silke
Tools & Automation expert at your service.

Hey! Welkom. Wat fijn dat je hier bent. 

Ben jij een ambitieuze onderneemster? Dan ben je hier op de juiste plaats want ik help vrouwelijke ambitieuze ondernemers bouwen aan hun online business.

De afgelopen jaren ben ik steeds actief geweest als technische virtuele assistent. En had ik een mooie sidebusiness, nml. VA MatchMaking.

Begin 2021 heb ik de keuze gemaakt om mij 110% in te zetten op de technische kant van de online business, want dat is namelijk wat ik het liefste doe. Bezig zijn met automatisaties en de verschillende soorten tools die er op de markt zijn.

Omdat mijn liefde voor techniek zo groot is heb ik besloten die liefde ook door te geven. En zo leid ik nu ook virtuele assistenten op. 

Silke, nog eens ongelooflijk merci voor uw hulp bij het lanceren van The Instagram Academy. Zonder u was dat niet gelukt, want hallokes al die technische shizzle. Zo blij dat ik jou heb ingeschakeld. Voor u hebben ze het woord 'reddende engel' uitgevonden denk ik.

Ik ben een vlotte & sociale madam die weet van aanpakken. Ik zal steeds op een empatische manier luisteren naar het verhaal. Analyseren, organiseren en zaken optimaliseren staan hoog genoteerd bij mij. 

Naast ondernemer, ben ik ook mama van 2 zonen die voor veel leven in de brouwerij zorgen. In mijn vrije tijd vind ik het fantastisch om buiten bezig te zijn. Gaan wandelen, met de dieren bezig zijn, in de moestuin ploeteren, … daar laden mijn batterijen op. 

Waarom ik doe wat ik doe

Ik hou er van om andere mensen te kunnen verder helpen met hun business en hun persoonlijke groei. Want of je het nu gelooft of niet ik ben niet het type dat heel graag in de spotlights staat. Het geeft mij meer voldoening om te zien dat andere mensen hun doel hebben bereikt door middel van mijn hulp! Tuurlijk is het leuk om een schouderklopje te krijgen en getagd te worden! Wie vindt dat niet leuk!? 

En euhm, ik vind die technische shizzle gewoon LEUK! Heb ik dit nu echt gezegd? Jep, ik vind het leuk om daar mee bezig te zijn. Zaken te organiseren, in te plannen, uit te pluizen, soms te construeren. Die uitdaging is echt wel ‘spek naar mijn bek’. En die to do-lijst telkens te kunnen afvinken, jep first row for me please!

Heb je zoiets van die Silke, die wil ik wel eens beter leren kennen? Lijkt me een super toffe madam waarmee ik wil sparren. Of beter nog direct BAM(!) samenwerken? Zeker doen. Contacteer me via onderstaande button & samen brengen we je business naar het volgende level.