It’s time to roll up your sleeves... Are you ready!?

Opleiding Technisch Virtueel Assistent

Dé complete hands-on opleiding in België om technisch expert te worden

Ben je als virtueel assistent of freelancer klaar om next level te gaan? Dan heb ik goed nieuws: je timing is perfect!

Online ondernemen schoot als een raket omhoog dankzij corona, en nu is er een acuut tekort aan professionele technische experts. 

Deze boot wil je niet missen!

Herken je dit?

Je lost graag problemen op en vergemakkelijkt processen. Je haalt voldoening uit mensen helpen met het technische gedeelte. Wat voor anderen een obstakel is, zie jij als een uitdaging. Bureaucratie en inefficiëntie zijn je ergste nachtmerrie.

Je droomt ervan om superwoman achter de schermen te zijn, als onmisbare expert. Nieuwe online tools triggeren je nieuwsgierigheid. Je hoeft helemaal geen bekendheid in ruil, enkel (veel) erkenning en (hopen) appreciatie. Een job als technische VA lijkt je op het lijf geschreven. Ja, zo’n nieuwe uitdaging lijkt je wel wat, en je hoorde bovendien dat er een groot tekort is …

Maar dan steekt de realiteit een stok in je wielen: ook al ben je een vis in het online water, toch mis je nog zelfvertrouwen op onbekend terrein. De online mogelijkheden groeien zo snel, dat je overweldigd raakt en moeilijk diep genoeg kan duiken om iets te doorgronden.

Het nijpende tekort aan technische VA’s zou wel eens fantastisch kunnen uitdraaien voor jou! Ik merk dagelijks dat de vraag het aanbod ver overstijgt. En ik wil niet blijven toekijken: daarom creëerde ik een doelgerichte, krachtige opleiding om jou tot technische VA om te scholen.

Ik toon je het bos door de bomen in het (over)aanbod aan online toepassingen. Ik leer je welke tools goed combineren en samenwerken. Ik bezorg je het nodige zelfvertrouwen om overeind te blijven in de wervelwind aan online veranderingen.

Maar er is meer: in deze crash course wil ik je klaarstomen om binnen zes maanden aan de slag te zijn als technische VA. Daarom komen ook business skills voor je eigen onderneming aan bod: je money mindset, een diepe duik in sales, visibiliteit en valkuilen.

Dit leer ik jou:

Na afloop kan je dit:

Zo pakken we het praktisch aan:

overzicht van het traject

module 1

KENNISMAKING, MINDSET & VISIBILITEIT

We beginnen met je mindset en visibiliteit. Deze module is essentieel voor het verdere verloop van de opleiding en leert je hoe je je kan positioneren als technische virtueel assistent

(Sessie 1)

MODULE 2

ONLINE TOOLS

In deze uitgebreide module reik ik je tools aan die nodig zijn voor een online business. We bespreken 90% van wat er op de markt is, en gaan dieper in op een stevig aantal essentials.

(Sessies 2 t.e.m. 12)

module 3

MONEY MINDSET

In deze module gaan we dieper in op jouw inkomen als technisch virtueel assistent.

Hoe bepaal je je prijszetting?  Verkies je uurtje-factuurtje? Wat zijn de andere mogelijkheden?

(Sessie 13)

module 4

SALES (deep dive)

We bouwen verder op de money mindset van sessie 12, en dompelen ons helemaal onder in sales.

We bespreken verschillende technieken en spelregels die je zowel voor klanten als voor je eigen business kan gebruiken.

Hoe ga jij jezelf verkopen? Hoe pak je een succesvolle lancering aan? Wat mag niet ontbreken in je algemene voorwaarden?

(Sessie 14)

OPVOLGING

2 Maandelijkse groepscalls

Na 4 maanden hands-on training volgen er 2 maanden waarbij we je via een groepscalls opvolgen.

Natuurlijk ben ik ook beschikbaar via de Facebookgroep van deze opleiding, en via de emergency call van 1u die elke cursist mag inplannen.

(Sessie 15 & 16)

EXTRA VIDEO-MODULES

Bij deze opleiding krijg je ook nog toegang tot 3 waardevolle video’s die je zullen helpen bij je business als technische virtuele assistent.

Hoe pak ik een salesgesprek aan?

Wat moet ik allemaal vragen bij een intakegesprek?

En last but not least ik geef je een inkijk in mijn meest gemaakte fouten als ondernemer.

Mijn naam is Silke (33)en ik ben een creatieve generalist: nieuwe wegen inslaan en vooruitgang voelen, daar leef ik voor. Ik help ondernemers met het online gedeelte van hun business: het is zalig om vanop de eerste rij te zien hoe mijn werkgevers grote successen boeken, mede dankzij mijn hulp.

Na vier jaar als VA richtte ik een jaar geleden VA MatchMaking op, omdat de juiste VA vinden vaak een struikelblok blijkt voor ondernemers. Daarnaast richtte ik Facebookcommunity Tool Tank op, om kennis te delen over specifieke tools.

Hoe fascinerend ik de online wereld ook vind, in mijn privéleven focus ik op de natuur, onze beestenboel en moestuin. Uren spendeer ik daar met mijn gezin, als tegengewicht voor de ratrace.

Laat mij je dit vertellen: ik heb er jaren over gedaan om deze kennis te vergaren, en nu ben ik klaar om alles door te geven. Deze opleiding is namelijk ontstaan omdat ik dringend meer technische VA’s nodig heb rondom mij: om werk uit te voeren binnen VA MatchMaking, of om klanten een goede technische VA aan te kunnen raden (mijn agenda zit vol vol vol!).

Als creatieve generalist en efficiëntie-addict wilde ik een opleiding maken die je zo snel mogelijk klaarstoomt, en zo volledig mogelijk ontwikkelt. Een hands-on crash course, waarbij je de transformatie ziet en voélt gebeuren! In een fijne groep gelijkgezinden, want alleen werken hoeft niet eenzaam te zijn.

Wist je trouwens dat de prijs voor deze cursus zowat de helft is van wat je als voltijds technische VA zal verdienen? Een half maandloon in ruil voor een carrièrepad waarop succes en voldoening gegarandeerd is, zeg nu zelf… Je kan bovendien in schijven betalen!

By the way: Om een hechte groep te hebben, en genoeg aandacht te kunnen geven aan elk van jullie, is het aantal plaatsen heel beperkt: slechts 10 toekomstige technische VA’s kunnen deze eerste editie deelnemen.

Schrijf je en ontvang volgende bonussen! 

GROEPSTRAJECT

Technische Virtuele Assistent
2699
2149 exclusief btw
 • 14 sessies in groep over online tools
 • 2 sessies in groep over hoe je jou kan positioneren
  en verkopen als TECH VA
 • video tutorials van online tools
 • replays van alle online sessies
 • besloten Facebookgroep
 • 1 emergency call (60') t.w.v. €149
 • lidmaatschap op het vernieuwde VA-platform t.w.v. €119

1-1 TRAJECT

Technische Virtuele Assistent
3999
3399 exclusief btw
 • 14 sessies over online tools 1-1 coaching
 • 2 sessies 1-1 over hoe je jou kan positioneren
  en verkopen als TECH VA
 • video tutorials van online tools
 • replays van alle online sessies
 • besloten Facebookgroep​
 • 3 emergency call (60') t.w.v. €447
 • lidmaatschap op het vernieuwde VA-platform t.w.v. €119​

FAQ

Meest gestelde vragen, heb je nog een vraag? Mail me op silke@supportyourbusiness.be .

Je hebt een basiskennis als freelancer of VA nodig. Leergierigheid en een fascinatie voor de achterkant van all things online zijn ook onontbeerlijk!

De livesessies (in replay te bekijken) vinden plaats op vrijdagen in maart, april, mei en juni. De eerste op 19 maart, de laatste op 18 juni.

In juli en augustus volgen groepscalls (moment samen te bespreken)

De eerste sessie gaat door op vrijdag 19 maart! Het einde van de opleiding is voorzien in augustus.

Reken voor een wekelijkse livesessie en het uitvoeren van je opdrachten zo’n 5 uur per week. 

Neen,  dat is niet de opzet. Ik wil je geen extra kosten bezorgen. We doen ons uiterste best om te werken met free trials of met subdomeinen via mijn systemen. 

Dat kan! Stuur me een mailtje en we bekijken wat best werkt voor jou!

COPYRIGHT © 2017 - 2021 SUPPORT YOUR BUSINESS BV - BE0751602223