It’s time to roll up your sleeves... Are you ready!?

Opleiding Technische Virtuele Assistent

Dé hands-on opleiding in België om technisch expert te worden

Ben je als virtueel assistent of freelancer klaar om next level te gaan? Dan heb ik goed nieuws: je timing is perfect!

Online ondernemen schoot als een raket omhoog ‘dankzij’ corona. Het resultaat? Een massa nieuwe businesses van enthousiaste ondernemers, en een acuut tekort aan technische ondersteuning.

Daarom start ik in Oktober 2021 mijn opleidingstraject 2.0 tot technisch virtueel assistent. De inschrijvingen zijn nu open! 

Online ondernemen is here to stay: deze boot wil je niet missen!

Triggeren nieuwe tools ook jouw nieuwsgierigheid?

Dan herken je jezelf waarschijnlijk in de volgende zaken:

Een job als technische VA lijkt je op het lijf geschreven. Ja, zo’n nieuwe uitdaging lijkt je wel wat, en je hoorde bovendien dat er een groot tekort is …

Maar dan steekt de realiteit een stok in je wielen: ook al ben je een vis in het online water, toch mis je nog zelfvertrouwen op vrij onbekend terrein. De online mogelijkheden groeien zo snel, dat je overweldigd raakt en moeilijk diep genoeg kan duiken om iets te doorgronden.

Het is niet fijn dat je jouw overdonderd voelt, maar het goede nieuws is dat ik jou hier met veel plezier mee help. 

Een job als technische VA lijkt je op het lijf geschreven. Ja, zo’n nieuwe uitdaging lijkt je wel wat, en je hoorde bovendien dat er een groot tekort is …

Maar dan steekt de realiteit een stok in je wielen: ook al ben je een vis in het online water, toch mis je nog zelfvertrouwen op vrij onbekend terrein. De online mogelijkheden groeien zo snel, dat je overweldigd raakt en moeilijk diep genoeg kan duiken om iets te doorgronden.

Het is niet fijn dat je jouw overdonderd voelt, maar het goede nieuws is dat ik jou hier met veel plezier mee help. 

Beeld je nu eens in ...

Het nijpende tekort aan technische VA’s zou wel eens fantastisch kunnen uitdraaien voor jou! Ik merk dagelijks dat de vraag het aanbod vér overstijgt. En ik wil niet blijven toekijken: daarom creëerde ik een doelgerichte, krachtige opleiding om jou tot technisch VA om te scholen.

Ik toon je het bos door de bomen in het (over)aanbod aan online toepassingen. Ik leer je welke tools goed combineren en samenwerken. Ik bezorg je het nodige zelfvertrouwen om overeind te blijven in de wervelwind aan online veranderingen.

Maar er is meer: in deze crash course wil ik je klaarstomen om binnen zes maanden aan de slag te zijn als technische VA. Daarom komen ook business skills voor je eigen onderneming aan bod: je money mindset, een diepe duik in sales, visibiliteit en valkuilen.

Deze opleiding is iets voor jou:

Na afloop kan je dit:

Schrijf je nu in voor de opleiding
(groeps- of 1-1 traject)

Dit zit in het aanbod:

"Door de opleiding te volgen heb ik natuurlijk een nieuw aanbod gecreëerd, maar ook meer zelfvertrouwen gekregen."

Dit zit er in het aanbod:

Mijn naam is Silke (34) en ik ben online business manager. Een creatieve generalist pur sang: nieuwe wegen inslaan en vooruitgang voelen, daar leef ik voor. Tot voor kort hielp ik dagdagelijks ondernemers met de technische kant met hun online business.

Eerder dit jaar heb ik echter een definitieve klantenstop ingeroepen en beslist om mijn technische kennis te delen met anderen, zoals jij. Ik help nu een select groepje van ondernemers waar ik veel bewondering voor heb, mijn ideale klanten, zeg maar. Het is zalig om vanop de eerste rij te zien hoe zij grote successen boeken, mede dankzij mijn hulp.

Daarnaast richtte ik Tool Tank op, tutorial heaven en Facebookcommunity waar ik mijn kennis deel over tools. Daar richt ik me op ondernemers die (nog) geen ruim budget hebben voor een VA of gewoon graag zelf de handen uit de technische mouwen steken.

Hoe fascinerend ik de online wereld ook vind, in mijn privéleven focus ik me op de natuur, de dieren en de moestuin. Uren spendeer ik daar met mijn gezin, als tegengewicht voor de ratrace.

 

Ik heb er jaren over gedaan om een berg technische kennis te vergaren, en nu ben ik klaar om alles door te geven. Deze opleiding ontstond namelijk vanuit een nood: begin dit jaar had ik dringend meer technische VA’s nodig binnen VA MatchMaking. Dit platform voor VA’s droeg ik deze zomer over aan Naomi Mardaci. Ik heb de smaak namelijk te pakken, en wil me volledig focussen op het klaarstomen van goed opgeleide technische VA’s voor de smekende markt.

Als creatieve generalist en efficiëntie-addict wilde ik een opleiding maken die je zo snel mogelijk klaarstoomt, en zo volledig mogelijk ontwikkelt. Een hands-on crash course, waarbij je de transformatie ziet en voélt gebeuren! In een fijne groep gelijkgezinden, want solo-ondernemen hoeft niet eenzaam te zijn.

Wist je trouwens dat de prijs voor deze cursus zowat de helft is van wat je als voltijds technische VA zal verdienen? Een half maandloon in ruil voor een carrièrepad waarop succes en voldoening gegarandeerd is, zeg nu zelf… Je kan bovendien in schijven betalen!

Om een hechte groep te hebben, en genoeg aandacht te kunnen geven aan elk van jullie, is het aantal plaatsen in het groepstraject heel beperkt: slechts 10 toekomstige technische VA’s kunnen aan deze tweede editie deelnemen.

Voor het een-op-eentraject zijn er slechts 3 plaatsen beschikbaar. Waarom? Simpel, dit is heel intensief en gaat nog dieper dan het groepstraject. We volgen jouw tempo, met een maximum spreidingsperiode van 1 jaar. 

"Je leert trouwens niet enkel met de tools werken, maar je leert ook veel over het VA zijn zelf door Silke haar ervaring. "

Tijdens deze presale (met €500 korting) geef ik met veel plezier de eerste keus aan wie op de wachtlijst staat. Jullie zijn met zo’n 60 geïnteresseerden voor 13 plaatsen, aarzel dus niet te lang om de knoop door te hakken…

DEZE 3 TOPPERS KRIJG JE ER BIJ ALS BONUS!

Als social media & ondernemerscoach weet Nies als geen ander veel over Instagram. Ik ben zwaar overtuigd van de meerwaarde van Instagram voor je online business. Tijdens een workshop zal Nies ons veel tips & trics geven over hoe je Instagram kan inzetten voor je business. 

Als technische virtuele assistent kan ik je zeggen dat 95% van mijn inkomsten via Instagram komen. 

📷 Britty Gysen

Adverteren alsof je naar de bakker gaat en een brood koopt? Dat is wat Laurann kan en doet. Laurann is een krak in advertising en gaat ons in de workshop meer vertellen  over adverteren.

Als technische virtuele assistent ga je veel samenwerken met specialisten in advertising. Dus is het altijd handig dat je jouw klanten een basis qua informatie kan geven om dan te gaan samenwerken.

Wie wil er nu niet ‘vanzelf’ gevonden worden? SEO is de dag van vandaag niet meer weg te denken. Indira gaat ons tijdens een workshop alle ins & outs vertellen over SEO. 

Je eigen website of die van een klant hoger laten scoren op Google is toch fijn meegenomen? Samen zetten we stappen naar meer zichtbaarheid op verschillende manieren. 

Wat de huidige TECH VA's in opleiding zeggen...

Schrijf je nu in voor de opleiDING

BETALEN IN TERMIJNEN IS MOGELIJK >> DRUK OP DE BUTTON 'Yes, i'm in' en dan zie je de mogelijkheden.

OPGELET! VOL = VOL

ER ZIJN 10 PLAATSEN VOOR HET GROEPSTRAJECT

ER ZIJN 3 PLAATSEN VOOR HET VIP 1-1 TRAJECT

GROEPSTRAJECT

Technische Virtuele Assistent
2999 exclusief btw
 • 13 sessies wekelijkse coaching
 • 2 sessies in groep over hoe je jou kan positioneren
  en verkopen als TECH VA
 • 2 follow-up groepscalls
 • 1 livedag in groep + netwerkmoment
 • 2j toegang tot de online database van Tool Tank
 • Praktische overzichten
 • Replays van alle online sessies
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • 3 BONUS workshops
 • Trial-klanten aan gereduceerde prijs
 • 1 emergency call (60') t.w.v. €199
 • Een leuke attentie met nuttige goodies

1-1 TRAJECT

Technische Virtuele Assistent
4399 exclusief btw
 • 13 sessies, in te plannen in overleg
  (in te plannen binnen 1 jaar)
 • 2 sessies over sales, waarbij we samen jouw salesaanbod gaan uitwerken
 • 4 follow-up coachingcalls
 • 1 live dag in groep + netwerkmoment
 • 2 jaar toegang tot de online database van Tool Tank
 • Praktische overzichten
 • Replays van alle online sessies
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • 3 BONUS workshops
 • Trial-klanten aan gereduceerde prijs
 • Communicatie via WhatsApp wanneer het dringend is
 • Een leuke attentie met nuttige goodies

Betalen in termijnen is mogelijk in 3 of 6 maanden.
Klik op de button van het traject naar keuze en ontdek deze afbetalingsmogelijkheden.

FAQ

Most frequent questions and answers

Je hebt een basiskennis als freelancer of VA nodig. Leergierigheid en een fascinatie voor de achterkant van all things online zijn ook onontbeerlijk!

Als je al een bepaalde voorkennis hebt is dat alleen maar in jouw voordeel. Wel raad ik je aan om dan te kiezen voor een 1-1 traject waar we kunnen werken op de punten waar jij specifiek nood aan hebt. Het groepstraject is een vast stramien van wekelijkse calls waar we elke tool per tool bekijken. Bij een 1-1 traject werken we op maat.

Dat kan zeker. Ik wil de opleiding betaalbaar & toegankelijk maken voor iedereen! Klik door op de betaalknop: daar zie je de mogelijkheden om in 3 of 6 schijven te betalen.

De eerste sessie gaat door op dinsdag 5 oktober 2021! Voor het 1-1 traject bepalen we dit in overleg, ook hier start het traject ten vroegste begin oktober. 

Reken voor een wekelijkse livesessie en het uitvoeren van je opdrachten zo’n 7-8 uur per week. Hoe meer tijd je uittrekt, hoe meer je zal groeien en hoe sneller je meer klanten zal hebben. 

Neen,  dat is niet de opzet. Ik wil je geen extra kosten bezorgen. We doen ons uiterste best om te werken met free trials of met subdomeinen via mijn systemen. 

Het aanbod van tools is enorm. Er werd een selectie gemaakt van de meeste populaire tools voor de Belgische markt. Spreek me gerust aan via mail en ik bekijk met veel plezier de mogelijkheden. Mailen kan op silke@supportyourbusiness.be

Zeker en vast! Eind augustus/begin september zet ik enkele sloten vrij waaruit je kan kiezen voor een korte kennismakingscall. Kan je niet wachten, mail me dan alvast op silke@supportyourbusiness.be

COPYRIGHT © 2017 - 2021 SUPPORT YOUR BUSINESS BV - BE0751602223