fbpx

Let's work together

Wil jij sparren met andere technische ondernemers? Of gewoon netwerken? Of een bepaalde case voorleggen?  Lees dan even verder…

OVER DE
TECH VA mastermind

De Tech VA Mastermind staat in teken van co-workingsdagen, om samen te werken/ te netwerken/ te brainstormen / te sparren op een laagdrempelige manier.

Meerdere hoofden en ogen kunnen een frisse blik werpen op onze technische vraagstukken, waardoor je sneller stappen kan zetten.

Of misschien ben je wel op zoek naar een technische partner voor taken door te schuiven die je niet graag doet of omgekeerd? 

Stap in, in de bètaversie van de TECH VA Mastermind. Samen gaan we een jaar samen aan de slag en bekijken we waar onze noden liggen. Geniet jij mee van de bètakorting? Waarom niet gratis vraag je jou dan af? Wel de locatie en de lunch betalen zichzelf niet. Helaas pindakaas 😫.

Wat krijg je dan wel in ruil voor deze bètaprijs?
10 co-workingsdagen in 2023 & 2024 en een nieuwjaarsfeestje tussenin 💃. En hopelijk met de tijd nog vele leuke extra’s 🙂 .

Alle sessie’s gaan in België door. We starten in het Gentse, maar gaan ook richting Antwerpen en misschien wel andere Vlaamse regio’s.

 

De datums van de co-workingsdagen: 05/09/23 – 03/10/23 – 07/11/23 – 05/12/23 – nieuwjaarsreceptie 01/24 – 06/02/24 – 05/03/24 – 02/04/24 – 07/05/24 – 04/06/24 – 02/07/24

Weet dat dit een bèta-versie is, waarvan de basis gekend staat op deze pagina. En door feedback van de deelnemers alleen maar beter kan worden. Bouw jij mee aan dit fantastische nieuwe verhaal? 

We werken al zoveel online, laat ons er ook een maandelijks offline feest van maken.  

Silke Van den Broeck

"

Automations - & toolexpert

Ik fungeer elke co-workingsdag als host voor jullie technische virtuele assistenten. Als introvert moet iemand de eerste stap zetten voor de babbel op gang te brengen. Niet waar? 

Wens je niet te babbelen maar wel samen te werken in je introverte bubbel. Alles is perfect mogelijk om dit te realiseren. 

Als je nog vragen hebt mag je mij altijd sturen via Instagram. Dan beantwoord ik je vragen met veel plezier. 

Check ook zeker de FAQ vragen onderaan deze pagina.

FAQ

Most frequent questions and answers

Ja, zeer zeker. Ik zal ook elke co-workingsdag aanwezig zijn en met jullie samen werken. 

Tuurlijk mag je ook vragen stellen aan mij. Ik ben heel aanspreekbaar en beschikbaar die dag. Wel zal ik geen doorgronde coaching geven zoals in het VA Mentorship

Neen, je hebt de keuze om all in te gaan aan een goedkopere prijs (momenteel -50% lanceringskorting) of je kan de keuze maken om per keer te betalen. 

Yes, je kan je ook éénmalig aansluiten dat kan. Stuur me even een berichtje en dan bekijken we of de groepscapaciteit die dag het toelaat.

De plaatsen zijn momenteel beperkt tot 10 personen. Om de kwaliteit en het overzicht te bewaken. Heb je de opleiding tot technische virtuele assistent bij mij gevolgd dan kan je per direct inschrijven. Heb je geen opleiding genoten of elders genoten, stuur me dan even een bericht zodat we elkaar kunnen leren kennen. Ik vind het belangrijk dat de groep matcht zowel voor de huidige als voor de nieuwe deelnemers . Mailen kan op silke@supportyourbusiness.be