fbpx

It’s time to roll up your sleeves... Are you ready!?

Opleiding Technische Virtuele Assistent

Dé hands-on opleiding in België om technisch expert te worden

Heb je een grote interesse in tools? Ben je klaar om next level te gaan? Dan heb ik goed nieuws: je timing is perfect!

Online ondernemen schoot als een raket omhoog mede ‘dankzij’ de c-situatie. Het resultaat? Een massa nieuwe businesses van enthousiaste ondernemers, en een acuut tekort aan technische ondersteuning.

Daarom start we in 22/3/22 het 3e opleidingstraject tot technisch virtueel assistent

Online ondernemen is here to stay: deze boot wil je niet missen! 

Schrijf je nu in en bemachtig 1 van de 13 plaatsen in 2022.

Triggeren nieuwe tools ook jouw nieuwsgierigheid?

Dan herken je jezelf waarschijnlijk in de volgende zaken:

Een job als technische VA lijkt je op het lijf geschreven. Ja, zo’n nieuwe uitdaging lijkt je wel wat, en je hoorde bovendien dat er een groot tekort is …

Maar dan steekt de realiteit een stok in je wielen: ook al ben je een vis in het online water, toch mis je nog zelfvertrouwen op vrij onbekend terrein. De online mogelijkheden groeien zo snel, dat je overweldigd raakt en moeilijk diep genoeg kan duiken om iets te doorgronden.

Het is niet fijn dat je jouw overdonderd voelt, maar het goede nieuws is dat ik jou hier met veel plezier mee help. 

Een job als technische VA lijkt je op het lijf geschreven. Ja, zo’n nieuwe uitdaging lijkt je wel wat, en je hoorde bovendien dat er een groot tekort is … Maar dan steekt de realiteit een stok in je wielen: ook al ben je een vis in het online water, toch mis je nog zelfvertrouwen op vrij onbekend terrein. 

De online mogelijkheden groeien zo snel, dat je overweldigd raakt en moeilijk diep genoeg kan duiken om iets te doorgronden.

Het is niet fijn dat je jouw overdonderd voelt, maar het goede nieuws is dat ik jou hier met veel plezier mee help. 

Beeld je nu eens in ...

Het nijpende tekort aan technische VA’s zou wel eens fantastisch kunnen uitdraaien voor jou! Ik merk dagelijks dat de vraag het aanbod vér overstijgt. En ik wil niet blijven toekijken: daarom creëerde ik een doelgerichte, krachtige opleiding om jou tot technisch VA om te scholen.

Ik toon je het bos door de bomen in het (over)aanbod aan online toepassingen. Ik leer je welke tools goed combineren en samenwerken. Ik bezorg je het nodige zelfvertrouwen om overeind te blijven in de wervelwind aan online veranderingen.

Maar er is meer: in deze crash course wil ik je klaarstomen om binnen zes maanden aan de slag te zijn als technische VA. Daarom komen ook business skills voor je eigen onderneming aan bod: je money mindset, een diepe duik in sales, visibiliteit en valkuilen.

Deze opleiding is iets voor jou:

Na afloop kan je dit:

Dit zit in het aanbod:

*De 'Rent My Brain call' binnen het groepstraject dient opgenomen te worden binnen het 6 maand durende traject.
** De 'Rent My Brain calls' binnen het 1-1 traject dienen te worden opgenomen binnen de 2 maand na het beëindigen van het groepstraject. Je hebt de keuze om deze calls op te nemen per uur of per halve dag of een combinatie van beide.

"Door de opleiding te volgen heb ik natuurlijk een nieuw aanbod gecreëerd, maar ook meer zelfvertrouwen gekregen."

Dit zit er in het aanbod:

*De 'Rent My Brain call' binnen het groepstraject dient opgenomen te worden binnen het 6 maand durende traject.
** De 'Rent My Brain calls' binnen het 1-1 traject dienen te worden opgenomen binnen de 2 maand na het beëindigen van het groepstraject. Je hebt de keuze om deze calls op te nemen per uur of per halve dag of een combinatie van beide.

Mijn naam is Silke (34) en ik ben online business manager. Een creatieve generalist pur sang: nieuwe wegen inslaan en vooruitgang voelen, daar leef ik voor. Tot voor kort hielp ik dagdagelijks ondernemers met de technische kant met hun online business.

Vorig jaar heb ik echter een definitieve klantenstop ingeroepen en beslist om mijn technische kennis te delen met anderen, zoals jij. Ik help nu een select groepje van ondernemers waar ik veel bewondering voor heb, mijn ideale klanten, zeg maar. Het is zalig om vanop de eerste rij te zien hoe zij grote successen boeken, mede dankzij mijn hulp.

Daarnaast richtte ik Tool Tank op, tutorial heaven waar ik mijn kennis deel over tools. Daar richt ik me op ondernemers die (nog) geen ruim budget hebben voor een VA of gewoon graag zelf de handen uit de technische mouwen steken.

Hoe fascinerend ik de online wereld ook vind, in mijn privéleven focus ik me op de natuur, de dieren en de moestuin. Uren spendeer ik daar met mijn gezin, als tegengewicht voor de ratrace.

Ik heb er jaren over gedaan om een berg technische kennis te vergaren, en nu ben ik klaar om alles door te geven. Deze opleiding ontstond namelijk vanuit een nood: begin 2020 had ik dringend meer technische VA’s nodig binnen VA MatchMaking. Dit platform voor VA’s droeg ik vorige zomer over aan Naomi Mardaci. Ik heb de smaak namelijk te pakken, en wil me volledig focussen op het klaarstomen van goed opgeleide technische VA’s voor de smekende markt.

Als creatieve generalist en efficiëntie-addict wilde ik een opleiding maken die je zo snel mogelijk klaarstoomt, en zo volledig mogelijk ontwikkelt. Een hands-on crash course, waarbij je de transformatie ziet en voélt gebeuren! In een fijne groep gelijkgezinden, want solo-ondernemen hoeft niet eenzaam te zijn.

Wist je trouwens dat de prijs voor deze cursus zowat de helft is van wat je als voltijds technische VA zal verdienen? Een half maandloon in ruil voor een carrièrepad waarop succes en voldoening gegarandeerd is, zeg nu zelf… Je kan bovendien in termijnen betalen!

Om een hechte groep te hebben, en genoeg aandacht te kunnen geven aan elk van jullie, is het aantal plaatsen in de opleiding heel beperkt: slechts 13 toekomstige technische VA’s kunnen aan deze derde editie deelnemen.

Voor het groepstraject zijn er 10 plaatsen en voor het een-op-eentraject zijn er slechts 3 plaatsen beschikbaar. Waarom? Simpel, dit is heel intensief en gaat nog dieper dan het groepstraject. Binnen een 1-1 traject gaan we nog iets dieper in op jouw vragen. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om mij direct te sturen via Whatsapp of via IG voicenotes.  

"Je leert trouwens niet enkel met de tools werken, maar je leert ook veel over het VA zijn zelf door Silke haar ervaring. "

DEZE 3 TOPPERS KRIJG JE ER BIJ ALS BONUS!

📷 Britty Gysen

Adverteren alsof je naar de bakker gaat en een brood koopt? Dat is wat Laurann kan en doet. Laurann is een krak in advertising en gaat ons in de workshop meer vertellen  over adverteren.

Als technische virtuele assistent ga je veel samenwerken met specialisten in advertising. Dus is het altijd handig dat je jouw klanten een basis qua informatie kan geven om dan te gaan samenwerken.

Wie wil er nu niet ‘vanzelf’ gevonden worden? SEO is de dag van vandaag niet meer weg te denken. Indira gaat ons tijdens een workshop alle ins & outs vertellen over SEO. 

Je eigen website of die van een klant hoger laten scoren op Google is toch fijn meegenomen? Samen zetten we stappen naar meer zichtbaarheid op verschillende manieren. 

📷 Nouchka De Maeyer

Authentiek ondernemen. Hot topic en vooral veel eyerolls bij het horen van dat woordje authentiek. Toch is het een aspiratie van iedereen. Een zaak runnen waarin je je vrij voelt en verkopen niet als verkopen aanvoelt.

Als successtrateeg is dat steeds mijn missie om vanuit deze optiek te gaan ondernemen. Het kan en het bestaat. Tijdens deze masterclass deel ik graag mijn inzichten met jullie over hoe jij met kleine dingen het verschil voor jezelf en anderen kan maken.

Wat de huidige TECH VA's van de opleiding zeggen...

Schrijf je nu in voor de opleiDING

BETALEN IN TERMIJNEN IS MOGELIJK >> DRUK OP DE ROZE BUTTON en dan zie je de mogelijkheden.

OPGELET! VOL = VOL

ER ZIJN NOG 4 PLAATSEN VOOR HET GROEPSTRAJECT

ER ZIJN 3 PLAATSEN VOOR HET 1-1 TRAJECT

De présale korting van €500 voor de wachtlijst is helaas afgelopen maar je kan alsnog genieten
van €250 korting t.e.m.14/3/22

GROEPSTRAJECT

Technische Virtuele Assistent
3199
2949*
 • 13 sessies wekelijkse coaching
 • 2 sessies in groep over hoe je jou kan positioneren
  en verkopen als TECH VA
 • 2 follow-up groepscalls
 • 1 livedag (inclusief netwerkmoment en lunch)
 • 2j toegang tot de video database van Tool Tank
 • Praktische overzichten en cheatsheets
 • Replays van alle sesies
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • 3 BONUS Masterclasses
 • 1e trial-klant aan gereduceerde prijs
 • 1 emergency call (60') t.w.v. €199 excl. btw
 • Een cadeau pakket inclusief het waardevolle boek van het IMU: De online Marketing Tornado

1-1 TRAJECT

Technische Virtuele Assistent
4399
4149*
 • 13 sessies wekelijkse coaching
 • 2 sessies in groep over hoe je jou kan positioneren
  en verkopen als TECH VA
 • 2 follow-up groepscalls
 • 1 livedag (inclusief netwerkmoment en lunch)
 • 2j toegang tot de video database van Tool Tank
 • Praktische overzichten en cheatsheets
 • Replays van alle sesies
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • 3 BONUS Masterclasses
 • 1e trial-klant aan gereduceerde prijs
 • 8 emergency call (8x60') t.w.v. €1194 excl. btw
  (vrij op te nemen per uur of per halve dag)
 • Een VIP cadeau pakket inclusief het waardevolle boek van het IMU: De online Marketing Tornado
 • Whasapp of IG voicenote ondersteuning tussendoor

Heb je nog bepaalde vragen over de opleiding?

Boek dan een gratis vrijblijvende call in via onderstaande button:

Leer de afgestudeerde technische virtuele assistenten kennen:

FAQ

Most frequent questions and answers

Je hebt een basiskennis nodig voor deze opleiding als ondernemer of je hebt reeds enkele jaren werkervaring in de privésector. Wanneer je reeds actief bent als virtuele assistent heb je wel een voordeel. Maar leergierigheid en een fascinatie voor de technische achterkant van all things online zijn ook onontbeerlijk!

Als je al een bepaalde voorkennis hebt is dat alleen maar in jouw voordeel. Wel raad ik je aan om dan te kiezen voor een 1-1 traject waar we iets dieper in kunnen gaan op je vragen. Of eventueel nog andere tools kunnen bekijken. 

Zeker en vast! Ik zette alvast enkele sloten vrij waaruit je kan kiezen voor een korte kennismakingscall. Je kan een call inboeken via de volgende link: https://calendly.com/supportyourbusiness/kennismakingscall-tech-va

Lees je deze FAQ na 22/3/22, dan mail je me best even op silke@supportyourbusiness.be.

Of je nu deel uitmaakt van het groepstraject of het 1-1 traject. We doorlopen samen de gemeenschappelijke sessies, live dag en we zitten ook in dezelfde Facebookgroep. 

Het waardevolle aan het 1-1 traject is dat je extra persoonlijke begeleiding hebt. Bijvoorbeeld als je vast zit met een tool of als je dieper wil ingaan op je aanbod/funnels. Of als je stap per stap ondersteuning wil bij een (nieuwe) klant. Denk maar aan wat moet je antwoorden in een specifieke situatie, samen een analyse doen,…

Indien je twijfelt dan raad ik je aan een call in te plannen via de volgende calendlylink: https://calendly.com/supportyourbusiness/kennismakingscall-tech-va 

Dat kan zeker. Ik wil de opleiding betaalbaar & toegankelijk maken voor iedereen! Klik door op de betaalknop: daar zie je de mogelijkheden om in 4 of 6 termijnen te betalen.

De eerste sessie gaat door op dinsdag 22 maart 2022! Elke sessie gaat door op dinsdagnamiddag van 13u-15u (zodat het ophalen van de kids niet in het gedrang komt). Na betaling krijg je toegang tot de online leeromgeving waar er een screenshot staat met alle datums van de reeds ingeplande sessies. 

Reken voor een wekelijkse livesessie en het uitvoeren van je opdrachten zo’n 7-8 uur per week. Hoe meer tijd je uittrekt, hoe meer je zal groeien en hoe sneller je meer klanten zal hebben. 

Neen,  dat is niet de opzet. Ik wil je geen extra kosten bezorgen. We doen ons uiterste best om te werken met free trials of met subdomeinen via mijn systemen. 

Het aanbod van tools is enorm. Er werd een selectie gemaakt van de meeste populaire tools voor de Belgische markt. Spreek me gerust aan via mail en ik bekijk met veel plezier de mogelijkheden. Mailen kan op silke@supportyourbusiness.be

Neen, Support Your Business BV maakt geen gebruik van de KMO portefeuille. 

COPYRIGHT © 2017 - 2022 SUPPORT YOUR BUSINESS BV - BE0751602223