fbpx

Herken jij jezelf hierin? De voorbije jaren stroomden klanten vanzelf binnen, je bedrijf groeit op een organische manier. Via mond-aan-mond reclame en social media vinden je ideale klanten de weg naar jou.

Dat werkte altijd goed, maar je voelt dat er meer mogelijk is. Je wil groeien en meer klanten helpen. Je wil een gevulde lijst van warme leads die klaar zijn om te kopen. Of je wil eindelijk eens werk maken van het opzetten van een schaalbaar aanbod, waarbij het hele proces van onbekende tot klant vrijwel automatisch verloopt. 

Als jij jezelf in de omschrijving hierboven herkent, hebben wij fan-tas-tisch nieuws voor jou!

Wij Laurann (Advertising specialist bij Advertised), Silke (Automatisatie specialist bij Support Your Business) en Evi (Content specialist bij De Contentfabriek) slaan de handen in elkaar voor een waanzinnige 4-daagse waarin we van jouw bedrijf een onweerstaanbare business maken voor potentiële klanten.

Ben jij die ondernemer?

Schrijf je alvast in op de wachtlijst en kom als eerste alle informatie te weten 👇👇

De ideale match voor deze 4-daagse is dat jij:

En ben jij degene die:

Heb jij op bovenstaande vragen meerdere vragen JA geantwoord...

Dan is de 4-daagse zeker iets voor jou!

Schrijf je in op de wachtlijst voor de volgende editie (najaar 2023)

  Dit hebben wij speciaal voor jou in de aanbieding:

  Dit hebben wij speciaal voor jou in de aanbieding:

  Een volledig uitgewerkt systeem dat helemaal klaar staat om kwalitatieve leads te laten binnenstromen en jouw omzet te boosten als nooit tevoren.

  Het volledige programma en all the juicy details volgen later nog. Deze belangrijke informatie kunnen we je al meegeven:

  Schrijf je alvast in op de wachtlijst en kom als eerste alle informatie te weten 👇

  én ontvang een exclusief wachtlijst-korting 👇👇

  Take the lead with Leadbooster

  Druk op de knop voor meer informatie omtrent de betalingsmogelijkheden.

  4-DAAGSE EVENT LEADBOOSTER

  .
  1997
  1597 EARLY BIRD
  • kick off 05/10/23
  • uitwerkdag 19/10/23
  • opvolgcall
  • 2-daagse inclusief overnachting in single room, ontbijt, lunch diner, snacks, .... 13-14/11/23
  • terugkoppelingscall
  • 3 experts ter beschikking voor de prijs van 1 (copywriting- automatiseren - advertising)
  • Quasi 1-1 coaching (max. 12 plaatsen)

  4-DAAGSE EVENT LEADBOOSTER

  kmo-portefeuille
  1997
  1117
  90
  EARLY BIRD
  • kick off 05/10/23
  • uitwerkdag 19/10/23
  • opvolgcall
  • 2-daagse inclusief overnachting in single room, ontbijt, lunch diner, snacks, .... 13-14/11/23
  • terugkoppelingscall
  • 3 experts ter beschikking voor de prijs van 1 (copywriting- automatiseren - advertising)
  • Quasi 1-1 coaching (max. 12 plaatsen)

  Wie zijn wij?

  Evi

  De Contentfabriek

  Evi is content marketeer en copywriter. Ze weet met welke woorden je klanten aanzet tot actie en leert jou conversiegericht schrijven. Dankzij diepgaande kennis in digitale marketing weet Evi welke content je waar en wanneer inzet om mensen in no time om te zetten van onbekende naar klant.

  Silke

  Support your Business

  Silke is expert in online systemen en brengt al jouw tools met elkaar in contact. Zo kan jij achterover leunen en je tools voor jou laten werken. Als tools & automatisatie-expert leert Silke je hoe je systemen aan elkaar linkt en weet ze welke tools jij nodig hebt voor een schaalbare business.

  Laurann

  Advertised

  Laurann is advertentiespecialist en weet als geen ander hoe jij het meeste uit je advertenties haalt. Facebook, Instagram en Google advertenties kennen geen geheimen voor Laurann. Zij leert je hoe je ze inzet om jouw bereik te vergroten en meer ideale klanten aan te trekken.

  Veelgestelde vragen

  Most frequent questions and answers

  Dat hangt ervan af hoe serieus jij bent over de groei en toekomst van je bedrijf. Alleen als je 100% gemotiveerd bent om nieuwe klanten aan te trekken en je weet dat je daar klaar voor bent, is LEADBOOSTER iets voor jou.

  Jazeker, daarom hebben we ook onze krachten gebundeld en krijg jij 3 experts voor de prijs van één. We nemen jou stap voor stap doorheen het proces en wij zijn er de hele tijd als back-up.

  Yes! Dat kan zeker. Gedurende de early bird periode (t.e.m. 15/10/22)  kan je betalen in 2x. Via de button kom je terecht op de betaalpagina. Daar zie je alle betalingsmogelijkheden. 

  Dat kan. Wanneer je wil automatiseren en moeiteloos nieuwe leads aantrekken, heb je voor bepaalde tools een betalend account nodig. Welke tools dat zijn, kunnen we nu nog niet zeggen. Dat hangt allemaal af van hoe jouw bedrijf in elkaar zit, welke tools je nu al gebruikt en of die misschien aan elkaar gelinkt kunnen worden. Met een gratis Mailchimp account ga je niet ver komen. Wees je daar bewust van wanneer je inschrijft!

  Ons doel is dat jij als ondernemer heel veel kan halen uit de 4 live dagen. Wat inhoudt dat we jouw het volledige verhaal willen meegeven. Dus van A tot Z, we bouwen het zodaning op dat je het proces elke keer opnieuw weer kan inzetten voor je onderneming. 

  Dat kan, stuur ons daar gerust een berichtje voor! Je kan ons steeds bereiken via Instagram of via silke@supportyourbusiness.be. 

  Ook dat kan, stuur een berichtje voor de info.