fbpx

Herken jij jezelf hierin? De voorbije jaren stroomden klanten vanzelf binnen, je bedrijf groeit op een organische manier. Via mond-aan-mond reclame en social media vinden je ideale klanten de weg naar jou.

Dat werkte altijd goed, maar je voelt dat er meer mogelijk is. Je wil groeien en meer klanten helpen. Je wil een gevulde lijst van warme leads die klaar zijn om te kopen. Of je wil eindelijk eens werk maken van het opzetten van een schaalbaar aanbod, waarbij het hele proces van onbekende tot klant vrijwel automatisch verloopt. 

Als jij jezelf in de omschrijving hierboven herkent, hebben wij fan-tas-tisch nieuws voor jou!

Wij Laurann (Advertising specialist bij Advertised), Silke (Automatisatie specialist bij Support Your Business) en Evi (Content specialist bij De Contentfabriek) slaan de handen in elkaar voor een waanzinnige driedaagse waarin we van jouw bedrijf een onweerstaanbare business maken voor potentiële klanten.

Ben jij die ondernemer? Schrijf je vandaag in!

De ideale match voor deze 3-daagse is dat jij:

En ben jij degene die:

Heb jij op bovenstaande vragen meerdere vragen JA geantwoord...

Dan is de 3-daagse zeker iets voor jou!

Schrijf je in en kaap één van de drie laatste plaatsen!

Dit hebben wij speciaal voor jou in de aanbieding:

Dit hebben wij speciaal voor jou in de aanbieding:

Een volledig uitgewerkt systeem dat helemaal klaar staat om kwalitatieve leads te laten binnenstromen en jouw omzet te boosten als nooit tevoren.

Het volledige programma en all the juicy details volgen later nog. Deze belangrijke informatie kunnen we je al meegeven:

Take the lead with Leadbooster

Druk op de knop voor meer informatie omtrent de betalingsmogelijkheden.

3-DAAGSE EVENT LEADBOOSTER

1397
  • 1 opstartdag op 8 November 2022
  • 2-daagse inclusief overnachting in single room, ontbijt, lunch diner, snacks, .... op 24 en 25 November 2022
  • 3 experts ter beschikking voor de prijs van 1 (copywriting- automatiseren - advertising)
  • Quasi 1-1 coaching (max. 12 plaatsen)

Wie zijn wij?

Evi

De Contentfabriek

Evi is content marketeer en copywriter. Ze weet met welke woorden je klanten aanzet tot actie en leert jou conversiegericht schrijven. Dankzij diepgaande kennis in digitale marketing weet Evi welke content je waar en wanneer inzet om mensen in no time om te zetten van onbekende naar klant.

Silke

Support your Business

Silke is expert in online systemen en brengt al jouw tools met elkaar in contact. Zo kan jij achterover leunen en je tools voor jou laten werken. Als automatisatie-expert leert Silke je hoe je systemen aan elkaar linkt en weet ze welke tools jij nodig hebt voor een schaalbare business.

Laurann

Advertised

Laurann is advertentiespecialist en weet als geen ander hoe jij het meeste uit je advertenties haalt. Facebook, Instagram en Google advertenties kennen geen geheimen voor Laurann. Zij leert je hoe je ze inzet om jouw bereik te vergroten en meer ideale klanten aan te trekken.

Veelgestelde vragen

Most frequent questions and answers

Yes! Dat kan zeker. Gedurende de early bird kan je betalen in 2x. Via de button kom je terecht op de betaalpagina. Daar zie je alle betalingsmogelijkheden. 

Ons doel is dat jij als ondernemer heel veel kan halen uit de 3 live dagen. Wat inhoudt dat we jouw het volledige verhaal willen meegeven. Dus van A tot Z,